Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Valhe" by Harri NykÀnen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Valhe

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Valhe
  • Author : Harri NykĂ€nen
  • Release Date : January 31, 2011
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 883 KB

Description

Rikosromaani Mannerin suvusta, joka on syntynyt valheesta, elÀÀ valheessa ja tulee valheessa kuolemaan

KevÀt koettelee asianajaja Kai Mannerta. HÀnet erotetaan asianajajaliitosta, vaimo ottaa hatkat ja Àiti kuolee.

Äidin jÀÀmistöÀ setviessÀÀn Manner löytÀÀ vanhan poliisitutkintapöytĂ€kirjan vuodelta 1958. Sen mukaan hĂ€nen enonsa Elias on tappanut itsensĂ€ ampumalla, vaikka Manner on luullut tĂ€mĂ€n kuolleen sairauskohtaukseen. Samana vuonna katosi myös Mannerin isĂ€. Enon kuolema ja isĂ€n katoaminen olivat niin arkoja asioita, ettei Mannerin Ă€iti halunnut keskustella niistĂ€ edes poikansa kanssa. YhtĂ€ vaitelias on ollut hĂ€nen isoisĂ€nsĂ€, sotasankari ja ministeri Ensio Manner.

Enon kuolema herÀttÀÀ Kai Mannerin kiinnostuksen, ja hÀn aloittaa tutkimukset selvitellen samalla isÀnsÀ katoamista. Apunaan hÀnellÀ on naisiinmenevÀ komisario Jari Ritvanen. Penkoessaan vuosikymmenien takaisia asioita miehet huomaavat, ettÀ heidÀn lÀhettyvillÀÀn on joku, joka haluaa salaisuuksien sÀilyvÀn salaisuuksina. Yksi niistÀ on vuonna 1945 Mannerin kotitalon vintillÀ tapahtunut pikkupojan surma, johon liittyy paljon muutakin kuin poliisi on aikanaan uskonut.

Manner seuraa Ă€itinsĂ€ jĂ€ttĂ€miĂ€ johtolankoja ja sukeltaa pikkuhiljaa yhĂ€ syvemmĂ€lle sukunsa salaisuuksiin – niin syvĂ€lle, ettĂ€ lopulta ympĂ€rillĂ€ on vain pimeyttĂ€.


Download Books "Valhe" PDF ePub Kindle